Παραγγελία & Πληρωμή

Τις παραγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε Online μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σύμφωνα με τα προϊόντα που έχετε τοποθετήσει στο ηλεκτρονικό σας καλάθι.

Επίσης μπορείτε και με τους παρακάτω τρόπους:

Μέσω email (info@NUSPRO.com) όπου θα μας αναφέρετε τον κωδικό του προϊόντος και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό και κινητό) ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και αν διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

Μέσω τηλεφώνου ( +30 2312-315-069 από 12.00 έως 17.00 ) όπου θα μας αναφέρετε τον κωδικό του προϊόντος και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό και κινητό ) ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και αν διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Η αντικαταβολή μπορεί να γίνει αφού έχουν επιβεβαιωθεί τα προσωπικά σας στοιχεία και η διεύθυνση αποστολής.

ΔΕΝ μπορεί να γίνει σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία και σε ογκώδη δέματα όπου πρέπει να προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό η πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή Pay Pal . Στη περίπτωση επιλογής διαφορετικής διεύθυνσης παραλήπτη από την δική σας, για ευνόητους λόγους, η επιλογή της μεθόδου της αντικαταβολής δεν επιτρέπεται!

2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ PAY PAL

Για την ασφάλειά σας χρησιμοποιούμε το σύστημα της PAY PAL Την γνωστότερη και ασφαλέστερη υπηρεσία πληρωμών στο διαδίκτυο.

Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα, ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό στο PAY PAL, τότε αυτόματα θα μεταβείτε στο site της εταιρείας (PAY PAL), από όπου, αφού δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας, θα επιστρέψετε πίσω στο NUSPRO. Η μόνη ενημέρωση που λαμβάνει το NUSPRO είναι αν ήταν επιτυχής ή όχι η πληρωμή σας. Δεν έχουμε καμία πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και ούτε αποθηκεύονται κάπου στο NUSPRO.

Αυτό καθιστά απόλυτα ασφαλή τη συναλλαγή σας, ακριβώς όπως αν βρισκόσασταν στο γκισέ της τράπεζας ή στο ταμείο ενός κανονικού καταστήματος .

Εξυπηρετούνται σχεδόν όλες οι πιστωτικές κάρτες VISA & MASTERCARD, όλων των τραπεζών για συναλλαγές άμεσης χρέωσης.

3.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με FAX στο νούμερο 2310588378, το ονομαστικό αποδεικτικό κατάθεσης.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα, είναι :

For SPORTECON Ltd. United Bulgarian Bank (UBB) IBAN :BG50UBBS80021445368810 BIC/SWIFT:UBBS BGSF

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ OUR και ΟΧΙ SHE ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΞΟΔΑ.

Η NUSPRO σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο (INVOICE).

Τιμολόγιο (INVOICE) εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στο VIES για ενδοκοινοτικές συναλλαγές για την έκδοση τιμολογίου (INVOICE) με απαλλαγή ΦΠΑ 20%.

Σε αυτή την περίπτωση ο μόνος αποδεκτός τρόπος πληρωμής είναι η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του NUSPRO περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 20% και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα!

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας το σύστημα σας επιστρέφει έναν Αριθμό Παραγγελίας τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ακύρωση της παραγγελίας σας, επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο +30+30 2312-315-069 από τις 12.00-17.00 Δευτέρα ως Παρασκευή η στο e-mail: info@NUSPRO

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί 24 ώρες από την ώρα που θα την καταχωρίσετε και εφόσον δεν έχει αλλάξει το status της σε απεσταλμένη.

Μετά την αποστολή της είναι αδύνατη η ακύρωση της παραγγελίας σας.