Αποστολές & Επιστροφές

Αναλογιζόμενοι τη θέλησή σας για γρήγορη παραλαβή της παραγγελίας σας ,έχουμε επιλέξει τρεις τρόπους :

1. COURIER: Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται μέσω των υπηρεσιών COURIER την επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον η παραγγελία σας έχει δοθεί έως τις 10 το πρωί και υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν.

Σε πολλές περιπτώσεις τα προϊόντα έρχονται απευθείας από τις αποθήκες των προμηθευτών μας στο εξωτερικό. Αυτό μπορεί να αυξήσει τον χρόνο αποστολής από 3 έως 7 εργάσιμες ήμερες.

Σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη η αποστολή έχει επιπλέον κόστος. Το κόστος αποστολής είναι ανάλογο του βάρους των προϊόντων και εμφανίζεται στο τέλος της παραγγελίας σας.

2. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται μετά από 2-3 ημέρες από την παράδοση του δέματος στην μεταφορική

Αν τα προς πώληση προϊόντα έχουν βάρος μεγαλύτερο από 30 κιλά ή διάμετρο μεγαλύτερη του 1 μέτρου η αποστολή θα πραγματοποιείτε με πρακτορείο μεταφορών.

Στα Όργανα Γυμναστικής , το κόστος αποστολής υπολογίζεται ανά προϊόν και καθορίζεται από το βάρος και τον όγκο του προϊόντος .

Ενδεικτικά σας πληροφορούμε ότι : ΠΑΓΚΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ......10,00-25,00 ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ ......20,00-50,00 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ......15,00-25,00 ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΕΣ ......15,00-35,00 ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΑ ...... 10,00-25,00 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ ......20,00-30,00 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ......30,00-50,00

Στην περίπτωση που επιλεγεί ως τρόπος αποστολής η μεταφορική εταιρεία ο τρόπος πληρωμής ΔΕΝ μπορεί να είναι η αντικαταβολή αλλά πρέπει να προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό η πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή Pay Pal.

Το κόστος αποστολής επιβαρύνει πάντα τον παραλήπτη και αναγράφετε στην τελική φάση της παραγγελίας σας.

Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας στέλνεται e-mail ή fax ότι είστε ενήμερος και θέλετε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή.

Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς ή σε περίπτωση που έχει κοπεί τιμολόγιο πώλησης με αντίστοιχο δελτίο αποστολής επιστροφής ( Δ.Α )

Στη αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων στην αποθήκη μας.

INVEST LINE COURIER for SPORTECON Ltd MESTA 3 2850 PETRICH BULGARIA

Επιστροφές προϊόντων που προορίζονται για πόση ή εφαρμογή στην επιδερμίδα ή στους βλεννογόνους ΔΕΝ γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημέρα που το ηλεκτρονικό κατάστημα NUSPRO θα παραλάβει τα προϊόντα με τον ίδιο τρόπου που έγινε η πληρωμή σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Πριν από την επιστροφή προϊόντων επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο e-mail: info@nuspro.com ή στο τηλέφωνο +30 2312-315-069 (Δευτέρα ως Παρασκευή 12.00-17.00) ώστε να πάρετε αριθμό έγκρισης επιστροφής προϊόντων